Zo doet u mee

Elke grote organisatie en elk klein bedrijf kan de positieve impact van Gula Gula Forest Programs ondersteunen en vergroten.

CO2Operate biedt CO2-analyses aan die inzicht geven in de CO2-uitstoot van uw organisatie. Daarna kunt u aan de slag met de CO2-reductiestrategie voor uw bedrijf. De resterende, onvermijdelijke CO2-uitstoot compenseert u vervolgens door deel te nemen aan het Gula Gula Food Forest Program op West-Sumatra en/of het Gula Gula Fashion Forest Program op Timor.

Er zijn drie pakketten: u kunt Plan Vivo-certificaten aankopen (Hornbill en Gibbon) om te participeren in de Gula Gula Forest Programs. U kunt ook meebouwen aan een nieuw bos (Tiger).

In de praktijk kopen participanten in eerste instantie certificaten in bestaand bos (Hornbill en Gibbon) ter verkenning van de mogelijkheden die Gula Gula Forest Programs biedt. De meeste deelnemers zetten deze certificaten om in een Tiger-pakket en bouwen zo mee aan een nieuw bos. De EU streeft naar 55 procent CO2-reductie in 2030. Een prachtig doel dat u zo kunt helpen realiseren.

Hoe langer u participeert in Gula Gula Forest Programs hoe meer communicatiemiddelen u tot uw beschikking krijgt. Daarmee kunt u uw positieve impact goed vertellen aan de buitenwereld en gebruiken voor uw MVO-verslaggeving.

Wilt u weten wat bij uw bedrijf past, bekijk dan hier onze commerciële plannen, neem telefonisch contact met ons op: +31(0)6 29 04 83 55 of stuur een e-mail voor meer informatie.

Veilige certificering met Plan Vivo

Door ontbossing en bosbranden overwoekerde alleen nog taai langgras (alang-alang) de uitgeputte grond. Met vereende krachten ontstaat een paradijselijk voedselbos.