Een pakket op maat


Bij Gula Gula maken we een pakket op maat. Elk bedrijf kan met ons mee doen en uitbreiding van het voedselbos ondersteunen. Via ons moederbedrijf CO2Operate B.V. bieden we CO2 analyses aan om inzicht te krijgen in de CO2 uitstoot van je organisatie. Na deze analyse kun je ervoor kiezen om een CO2 overschot te compenseren door bij te dragen aan de uitbouw van het Gula Gula voedselbos in West Sumatra. Je kunt er ook voor kiezen huidig bos verder te beschermen via de aankoop van CO2 certificaten. Daarnaast is het mogelijk om Gula Gula voor een langere periode financieel te ondersteunen. Hieronder vind je drie manieren om mee te doen. Andere mogelijkheden zijn uiteraard ook bespreekbaar.

Of doneer direct


Het is ook mogelijk om Gula Gula te steunen met een donatie aan het programma. Groot of klein. Alle bijdragen zijn welkom en laten het voedselbos groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een terugkerende donatie? Neem dan contact op voor een passende manier van doneren.

Doneer nu

Een investeringmet een impact


Met een investering draagt een bedrijf bij aan het reduceren van aanzienlijke hoeveelheden CO2. Uit de jaarlijkse koolstof-metingen blijkt dat ons voedselbos jaarlijks minimaal 150-250 ton CO2 per ha afvangt.

Voor elke onderneming


Nog nooit is het zo eenvoudig geweest. Ondernemingen investeren in het voedselbos en compenseren hiermee hun CO₂ overschot. Elk bedrijf, groot of klein, kan direct een verschil maken. Door het compenseren van al slechts een kleine hoeveelheid CO₂ is de sociale en ecologische impact meteen aantoonbaar. Elke onderneming die samenwerkt met Gula Gula kan aan de stakeholders aantonen hoeveel CO2 er precies is gecompenseerd. Een groter verschil maken kan ook – door mee te doen aan het meerjarenplan.

Meer informatie?


Is er nog iets niet duidelijk? Of wil je meer informatie ontvangen? We kijken ernaar uit om samen te zien op welke manier jouw bedrijf een verschil kan maken. 

Contact ons